Giresun İl Genel Meclisinde Tatil Bitti

Giresun İl Genel Meclisi bir aylık tatilin ardından ilk toplantısını Meclis Başkanı Osman Öden başkanlığında gerçekleştirdi.

Giresun İl Genel Meclisinde Tatil Bitti
Eylül ayı meclis toplantısında ise Vali Dursun Ali Şahin’in merkeze alınması, geçtiğimiz günlerde merkez ve bazı ilçelerde meydana gelen sağanak yağışın yol açtığı zararlar gündeme geldi.

Vali Dursun Ali Şahin’in merkeze alınmasıyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Ziya Köse, “Vali Dursun Ali Şahin, bugüne kadar ilimizde görev yapan valiler içerisinde en fazla çalışanlar arasında yerini almış ve iz bırakmıştır.Vali Dursun Ali Şahin, Giresun’da hizmet çıtasını yükselttiği gibi bazı projeleri yarım kalmıştır. Bu gün görev yapmakta olan Valimiz Hasan Karahan’da bu yükselen çıtanın üzerine koyarak çalışmalarını sürdüreceğinden şüphemiz yok” dedi.

MHP’li İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Yüksel ise, sağanak yağış sonucu merkez ve bazı ilçelerdeki köy yollarında meydana gelen hasarların tespitini istedi.

Yüksel, “Sağanak yağış sonucu merkez ve Keşap’ın bazı köylerinde hasarlar meydana geldi. Merkez’e bağlı Sarvan köyünde ise bir vatandaşımız sele kapılarak kayboldu. Gidenleri geri getiremiyoruz ancak yaralar acilen sarılmalıdır. Hasar meydana gelen köylerde yapılacak tespitler ciddiyetle yapılmalıdır. Çünkü geçtiğimiz yıllarda da yapılan hasar tespitlerinde hala yaraları sarılmayan vatandaşlarımız ve köylerimiz var” dedi.

Kaynak: İHA