Vural Savaş’ın Chp’ye Katılması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, Yargıtay eski Başsavcısı Vural Savaş’ın CHP’ye katılmasını “Yakışır.

Vural Savaş’ın Chp’ye Katılması
Mübarek olsun” diye değerlendirdi.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı’nın düzenlediği parti il danışma toplantısında “Milletin iradesine yasak koyarsanız teper” diyen Hüseyin Çelik, Vural Savaş’ın CHP’ye katılmasıyla ilgili şöyle konuştu; “Evvelki gün törenle Başbakan’a bu davaları açan zatı Cumhuriyet Halk Partisi bir demokratikleşme paketi olarak CHP’ye dahil etti. Vural Savaş. Yakışır. Mübarek olsun. Bu, kitabında diyor ki, 'Biz Tayyip’in önünü kesmek için elimizden ne geliyorsa yaptık ama olmadı' Niye olmadı biliyor musunuz? Arkadaşlar kullar hesap yapar. Ama bütün hesapları bilen Allah’ın da bir hesabı vardır. O hesabı aşamazsınız.”
Konuşmasında Amasya Belediyesi'nin sosyal belediyecilik çalışmalarından olan Hayatcan adlı giysi ve gıdabank uygulamasından övgüyle bahseden Çelik, Amasya'da milletvekilleri, parti yöneticileri ve diğer yöneticilerin uyum içinde çalıştıklarını gözlemlediğini söyledi.

Özel İdare Salonu’ndaki toplantıya AK Parti Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı ile Avni Erdemir, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Kaynak: İHA