Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Sultanköy Belediyesi, AK Parti Tekirdağ İl Başkalığı'nın başlattığı ''İhtiyaç sahiplerine giysi yardımı'' kampanyasına destek verdi.

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu giysi toplama kampanyasına, Sultanköy Belediyesi olarak destek vermek amacıyla çalışma başlattıklarını belirtti.

Çolpan, "Biliyoruz ki, İnsanların kullanmadıkları, evlerde atıl vaziyette duran, elbise dolaplarını boş yere işgal eden ve verilmesi düşünüldüğü halde verilecek, güvenilir bir yer bulunamayan kullanılmış elbiseler, ayakkabılar ve yardım amaçlı verilmek istenen yeni giysiler var. Bizler de bu giysilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşması için kampanyaya destek vererek Sultanköy Belediye Garaj Amirliğimiz de belirlediğimiz bir yerde toplamaya başladık" ifadelerini kullandı.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşları duyurularla bilgilendirdiklerini belirten Çolpan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Duyarlı vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek vereceklerinden ve kullanılmış temiz giysilerini verdiğimiz adrese zamanında ulaştıracaklarından eminim. Kurban Bayramından önce teslimi yapılması düşünülen giysi toplama kampanyasına destek veren çalışma arkadaşlarımıza ve katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

-Tekirdağ'da, Soğukkuyu ambulans yolu yenilendi

Tekirdağ'da, kent merkezindeki Soğukkuyu ambulans yolu yenilendi.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Soğukkuyu Caddesi'nde ambulansların yoğun olarak kullandığı ve deforme olan yol Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yenilendiği bildirildi.

Açıklamada, şehrin bir çok yerinde asfalt ve taş çalışması yapılığını belirtilerek, Soğukkuyu caddesinde ambulansların geçtiği yol deforme olduğu için geçişlerde zorluk yaşandığı ve yolu bir gecede yeniden yapılarak hizmete açıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA