Cengiz Ergün'den Adaylık Açıklaması

MHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan belediye başkanı Cengiz Ergün, adaylığının Manisa için hayırlı olmasını dilerken "10 Ekim tarihinde MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde diğer ilçe adaylarımızın da netleşeceğini düşünüyoruz" dedi.

Ankara'da MHP Genel Başkanı'nın katıldığı Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanan Ergün, toplantıya kısa süre önce annesinin vefat etmesi nedeniyle katılamadı.

Aday olarak adının açıklanmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Ergün, büyükşehir ile birlikte Salihli, Alaşehir, Demirci, Sarıgöl, Ahmetli ilçelerinin de adaylarının belli olduğunu belirterek, "Manisa için hayırlı olsun. 10 Ekim tarihinde MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde diğer ilçe adaylarımızın da netleşeceğini düşünüyoruz. Önümüzde 6 aylık bir süreç var. Önemli projelerimizi Manisalılar ile paylaşacağız."

Kaynak: AA