Aydın'dan Haberler...

Çine Belediyesi futbol okulu açtı.

Futbol okulunun eğitmenliğini yapan Çine Madranspor Altyapı Antrenörü Oktay Çabuk, okulun 10 öğrencisinin olduğunu, bu sayının giderek artacağını söyledi.

Son yıllarda Çine'den gençlerin futbola büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Çabuk, "Biz de futbola emek vermiş kişiler olarak ilçedeki gençlerin bu istek ve taleplerinden gurur duyduk, onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Çine Belediyesi Futbol Okulu'nun gençlerin eğitimlerini aksatmayacağına değinen Çabuk, okulun yaz kış açık olacağını da ifade etti.

-Aydın İli Sulama Birlikleri İstişare Toplantısı

Aydın İli Sulama Birlikleri İstişare Toplantısı Çine ilçesinde düzenledi.

Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı ve Çine Topçam Sulama Birliği Başkanı Enver Salih Dinçer'in ev sahipliği yaptığı toplantının katılımcıları Kuvayi Milliye Parkı ve Müzesi'ni ziyaret etti, Adnan Menderes Barajı ve Gökbel Barajı şantiyesinde teknik gezi yaptı.

Devlet Su İşleri yetkilileri katılımcılara yapımı süren elektrik santrali ve Gökbel Barajı ile sulama sahası hakkında bilgi verdi.

-Nazkent-4 Toplu Konutlar kuraları çekildi

Nazilli ilçesindeki Nazkent-4 Toplu Konutları'nın kuraları çekildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kura çekiminde yaptığı konuşmada, dar gelirli vatandaşları Nazkent Projeleri ile ev sahibi yapmak için uğraş verdiklerini söyledi.

Nazkent-1 projesinde 64 ve Nazkent-2 projesinde de 162 ailenin ev sahibi olduğunu söyleyen Alıcık, Nazkent- 3 Projesi'nin de Güzelköy bölgesinde yapılacağını kaydetti.

Proje hazırlıklarının sürdüğünü dile getiren Alıcık, "Son olarak Aşağı Nazilli yeni sanayi bölgesinde Nazkent-4 Projesi'ndeki 32 dairemizin kuralarını çekiyoruz. Biz vatandaşlarımıza ne söz verdiysek hepsini de yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA