Talih Kuşu Ayvalık’ta Uçmaya Devam Ediyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi son 6 ay içerisinde Milli Piyango’nun talih kuşuna ev sahipliği yapmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Talih Kuşu Ayvalık’ta Uçmaya Devam Ediyor
Ayvalık’ta Milli Piyango İdaresi’ne bünyesindeki şans oyunları kapsamında 10 Numara, Sayısal Loto, Şans Topu’nun yanı sıra önceki gün de Süper Loto oyunundan bir vatandaş daha milyoner oldu. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto oyununun 310| haftasına ait çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Süper Loto 310| haftanın kazandıran numaraları; 04, 14, 19, 24, 42 ve 53 olarak belirlendi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto çekilişinde, 6 bilen bir kişi, 2 milyon 457 bin 268 lira 25 kuruş ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 77 kişi 5 bin 284 lira 25'er kuruş, 4 bilen 5 bin 306 kişi 82 lira 40'ar kuruş ve 3 bilen 104 bin 633 kişi ise 7 lira 20'şer kuruş ikramiye alacağı öğrenildi.

ŞANSLI BAYİİ MEMNUN
6 bilen talihlinin kuponunu Ayvalık'tan, ilçe merkezinde bulunan Perakende Sebze Hali Girişindeki Ömer Günsoy’a ait Kalyon Büfe’den kuponunu yatırdığı bildirildi.

İlçenin sevilen esnaflarından Ömer Günsoy’un sadece 1 ay önce sahil bandındaki büfesini Sebze Hali Girişine taşıdığı ve henüz yeni iş yerinde faaliyetini sürdürürken işyerinin ilk haftasında büyük ikramiyenin Ayvalık’a kazandırılmasına vesile olduğu öğrenildi. Ömer Günsoy, “İnşallah gerçekten ihtiyaç sahibi olan bir müşterimize çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Süper Loto’da Ayvalıklı bir talihlinin 6 bilerek; 2 milyon 457 bin 268 lira 25 kuruş ikramiye kazanması ülke genelinde bomba gibi patlarken, ilçede yaşayan vatandaşlar ise kendi aralarında bulunan dev ikramiye sahibinin kim olduğunu büyük bir merakla öğrenme çalışıyor.
Kaynak: İHA