Talak: 'Çiğli Öyle Güzel Olacak Ki…'

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, derneklere yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Talak: 'Çiğli Öyle Güzel Olacak Ki…'
Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı ziyarette konuşan Talak, iki dönem belediye başkanlığı yapmak istediğini belirterek, “Çiğli öyle güzel olacak ki, hak ettiği değeri bulacak” dedi.

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayten Şekerci ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Önümüzdeki yerel seçimlerin farklı olacağını kaydeden Talak, “Belediye başkanlığı görevini iki dönem yapmak istiyorum. Çiğli için hazırladığımız projeler bir döneme sığacak projeler değil. Çiğli öyle güzel olacak ki, mutlu insanların yaşadığı bir kent olacak” diye konuştu.

ÇİĞLİ’NİN KADERİ DEĞİŞECEK
Talak’ı uzun yıllardır tanıdığını ve Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin ağırlıklı olarak CHP’li olduğunu söyleyen dernek başkanı Ayten Şekerci ise, “Çiğli’de sosyal faaliyet alanları yetersiz. Misafirlerimiz geldiğinde onları götürebileceğiniz restoran ve kafelerin eksikliğini yaşıyoruz. Gönlümüz hep CHP’de. İşiniz dolayısıyla Çiğli’nin yapısını çok iyi bildiğinizi biliyorum. Aday adaylığınız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Talak da Çiğli’nin kaderini değiştirmek için yola çıktıklarını belirterek, Çiğli’de hayata geçirmek istediği projelerini anlattı.
Kaynak: İHA