Engelliler, Baraj Gölünde Balık Tuttu

Engelliler, Kaynarca ilçesindeki Okçular Barajı'nda balık tuttu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği işbirliğiyle Müezzinler köyündeki baraj gölünde düzenlenen etkinlikte engelliler keyifli vakit geçirdi.

Belediyeye ait araçlarla baraj gölüne getirilen 20'ye yakın engelli ve aileleri oltayla balık yakaladı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, etkinlikte yaptığı konuşmada, engellilere yönelik hizmete hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Balık tutma etkinliğiyle engellerin kaldırılabileceğini gösterdiklerine dikkati çeken Yüce, "Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla adapte olabilmeleri adına üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Etkinlikler sayesinde engellilerin moral ve motivasyonunun arttığını belirten Yüce, "Onların sosyal hayata adapte olmalarını görmek bizlere de mutluluk veriyor. Engelli vatandaşlarımızın, hayatlarını dört duvar arasında geçirmek zorunda olmadıklarını herkese gösteriyoruz. Düzenlediğimiz programlarla mutlu olmaları için desteğimizi her zaman veriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA