Dosteli Derneği'nden Öğrencilere Yardım

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Dosteli Derneği tarafından öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Dosteli Derneği'nden Öğrencilere Yardım
İstanbul Esenyurt Belediyesi ile Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından organize edilen, Cem Vakfı Eğitim ve Kültür Derneği Temsilciliği'nce ortak yürütülen "1 Defter, 1 Kalem" kampanyası kapsamında Gölbaşı 60|yıl İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere, kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı. Düzenlenen törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tükek, İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, Cem Vakfı Gölbaşı Temsilcisi Feyzullah Biçici ve öğrenci velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Sakine Tükek, 12 il ve 13 dağıtım noktasında öğrenciler için dağıtım yaptıklarını, Gölbaşı ilçesinde oldukları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Özduman ise yaptıkları hizmetlerinden dolayı Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği ekibine teşekkür etti. Öğrencilerin ihtiyaçları olan okul çantası, defter, kalem, silgi, kalemtıraş, cetvel takımı, pastel boya, kuru boya, sulu boya, defter kabı, önlük, gömlek, okul pantolonu, çorap, çamaşır, giysi ve kemerlerden oluşan paketler öğrencilere dağıtıldı. Öğrenci velileri Semra ve Emine Özdemir ise, Dosteli Derneği’ne yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA