Başiskele 2014 Performans Programını Hazırladı

Başiskele Belediyesi 2014 yılı performans programı çalışması Maliye Bakanlığı E.

Başiskele 2014 Performans Programını Hazırladı
Muhasebat Baş Kontrolörü ve SGK Daire Başkanı Erkan Karaarslan’ın gözetim, denetim ve rehberliğinde mayıs ayında başlayan süreç ile tamamlandı.
2014 Performans Programı, Başiskele Belediyesi meclisinde görüşülerek karara bağlanacak. Stratejik plana dayalı, bütçenin oluşturulmasına temel belge ve dayanak olması açısından önemli olan Performans Programı ile birlikte 2014 yılı bütçe görüşmeleri de başlamış olacak. Meclis tarafından plan bütçe komisyonuna havale edilecek olan 2014 yılı performans programı komisyon üyelerinin inceleme ve değerlendirmelerinden sonra mecliste görüşülerek karara bağlanacak.

Başkan Hüseyin Ayaz, “Önceki yıllarda olduğu gibi 2014 yılında da oluşturmuş olduğumuz Performans
Programımıza ait performans göstergelerinin gerçekleşme düzeylerini periyodik aralıklarla değerlendirmeye, analiz etmeye ve gerekli raporlamaları yapmaya devam edeceğiz.Yapılan değerlendirme çalışmaları sayesinde programda aksayan noktalar zamanında tespit edilebilmekte ve gerekli müdahaleler zamanında yapılabilmektedir.2014 yılı Performans Programının ilçemizin geleceği açısından hayırlı olmasını diler, bu programın hazırlanması ve gerçekleştirilmesi aşamasında emeği geçen tüm personelime teşekkür ederim” dedi.

Başiskele Belediyesi aynı zamanda EFQM Mükemmellikte Yetkinlik için 7-8-9 Ekim’de gerçekleşecek olan değerlendirme programına da hazırlanıyor. Ulusal Kalite Ödülü almaya kararlı olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz geçen sene katılmış olduğu kongre programında “Mükemmellikte Kararlılık” belgesini almaya hak kazanan tek belediye olmuştu. Bu sene başvurmuş oldukları “Mükemmellikte Yetkinlik” belgesi için de başvuran tek belediye olarak değerlendirme programına alınan Belediye çalışanları oldukça heyecanlı.
Kaynak: İHA