Askon'dan Vali Erol'a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Konya Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret etti.

Yıldırım, ziyarette, Konya'ya gerçekleştirilecek her türlü çalışmanın içerisinde kendilerine düşen görevi ASKON olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Dernek olarak birincil amaçlarının Konya iş dünyasını dünya pazarlarına açarak, firmaların daha büyük iş hacimlerine ulaşmasını sağlamak olduğunu belirten Yıldırım, "Sonuç olarak hem kentimizin ekonomik olarak güçlenmesi açısından hem de dünya piyasalarıyla rekabet edilebilirliği kolaylaştırma noktasında, şehrin yöneticisiyle hareket etmekten memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Vali Erol ise Konya'ya yatırım yapacak iş adamlarının yanında olacaklarını ifade etti.

ASKON'un güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Erol, "Konya'ya hizmet eden gönül erleri olarak sizlerle bu şehre önemli hizmetlerin yapılmasına vesile oluruz inşallah. Konya şehrini tanımaya çalışıyorum ve eksiklilerini yerinde görme gayreti içerisindeyim. Bu tespit ettiğimiz noksanlıklarla ve davam eden veya yeni başlatılacak projelerle ilgili önümüzdeki günlerde şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek bu sorunların çözülmesine hep birlikte katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, günün anısına Yıldırım tarafından Vali Erol'a tablo takdim edildi.

Kaynak: AA