Ak Parti'de İstişare Toplantısı

AK Parti Aksaray il teşkilatı tarafından istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, bir otelde düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, 2023 ve 2071 hedefleriyle yürüyen güçlü bir Türkiye'nin olduğunu söyledi.

Yapılacak yerel seçimlerin sadece Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı ilgilendirmediğini ifade eden İnceöz, "Bu ülkenin, geleceği, istikrarı ve güveninin seçimidir. Onun için bu seçimler çok önemli. Sayın Başbakanımızın Malatya'da söylediği, '18 yaşında olan çocuklar bu ülkenin geçmişini bizler kadar çok iyi bilmemekte '.Allah muhafaza olası bir siyasi iktidarsızlık bu ülkede, 11 yıl nakış nakış işlediğimiz tüm hizmetleri tepe taklak eder" dedi.

Bu ülkeyi gezi olaylarıyla karıştırmak isteyen iç ve dış mihrakların olduğunu vurgulayan İnceöz, şunları anlattı:

"Bunlara fırsat tanımamalıyız. Bizim partimizin ilke ve değerleri şahıslarla değil, ilkelerle yürür. Şahsılar gelip geçer. Onun için sayın Başbakanımız 3. dönem gibi bir kriter koyarak, bir sistemin kurulmasını sağlamak istemektedir. Onun için omuzlarımızdaki yük çok fazlasıyla büyüktür. Onun gayreti içerisinde olan teşkilatımız, partimizin gönüllüleri olarak, gayretle çalışmaya devam ediyor. Yerel seçimlerde önceki seçimlere oranla çıtamızı çok daha yukarı çıkarmak için gayret göstereceğiz. Gelecek nesillerimize sağlam bir şehir bırakmak için çalışacağız."

Belediye Başkanı Nevzat Palta ise seçim sürecinin resmen başlamasa da 21 Ekim'de aday adayları için başvuru süresinin başladığını belirterek, "Aksaray'da özellikle muhalefet partilerin adaylarını açıklamasıyla beraber, Aksaray'da bir kıpırdama başladı.

Bu seçim sadece Aksaray'ın seçimi olmayacak veya diğer ilçe ve beldelerin seçimleri olmayacak. Her ne kadar yerel seçim olsa da bu seçim, Türkiye'nin geleceğini ve yarınlarımızı ilgilendiren bir seçimdir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı da geçen hafta İl başkanları toplantısına katıldıklarını ve Aksaray'la ilgili sıkıntıları Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a bahsettiğini hatırlatarak, "Sayın Başbakanımızdan özellikle çevredeki illerde hastanelerin hizmete açıldığını ama Aksaray'da bir türlü ihalesinin yapılamadığını izah ettik. Sağolsun kendisi de bakan yardımcımıza talimat verdi. Aksaray Devlet Hastanesinin bir an önce ihale edilmesiyle ilgili çalışmaların yapılmasının talimatını verdi. İnşallah önümüzdeki günlerde seçimden önce yapılmasını temenni ediyoruz. Seçimden önce en azından bir temel atılırsa, Aksaray açısından da güzel bir hal olur diye düşünüyorum" dedi.

İstişare toplantısına, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti İl Teşkilat Yönetimi katıldı.

Kaynak: AA