Ümraniye Belediyesi’nin 'Kalite Yönetim Sistemi” Tse Tarafından Belgelendirildi

Ümraniye Belediyesi’nin vatandaş odaklı yönetim anlayışı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetçilerinden tam not aldı.

Ümraniye Belediyesi’nin 'Kalite Yönetim Sistemi” Tse Tarafından Belgelendirildi
Belediyenin “kalite yönetim sistemi”, TSE tarafından ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirildi.
Kalite Yönetim Sistemi’nin (KYS) en önemli unsurlarından olan vatandaş odaklılık, hedeflerle yönetim, verilere dayalı karar alma ve sistem yaklaşımını yerleşik bir kültür haline getiren Ümraniye Belediyesi, TSE’nin gerçekleştirdiği değerlendirmeler sonucu ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirildi. Ümraniye Belediyesi başkanlık odasında yapılan imza törenine TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can katıldı.

Karşılıklı atılan imza sonrası Ümraniye Belediyesi’nin kaliteli yönetim sistemi belgelenmiş oldu.

İmza töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “TSE belgesine zaten sahip bir belediyeyiz. Bu belge ile de kalitemize kalite katıyoruz. Bu Ümraniye Belediyesi’ne gurur veriyor” dedi.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk ise, “Ümraniye Belediyesi kaliteli çalışmalarıyla öne çıkmış bir belediyedir ve öncü çalışmalara imza atmıştır. Zaten kalite dediğimiz, yaptığınız işi en iyi şekilde yapmaktır. Bu çalışmaların karşılığını Ümraniye halkı zaten vermiştir, bize sadece sistemi kontrol etmek düşüyor. Kaliteyi zaten Ümraniye halkı tescil ediyor” diye konuştu.

Karşılıklı atılan imzaların ardından TSE Başkanı Şentürk, Başkan Can’a kalite belgesini takdim etti. Daha sonra iki kurumun başkanları birbirlerine çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kaynak: İHA