Mhp’den Yerel Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, İl Başkanı Ayhan Sezer ile birlikte mahalli seçimlerle ilgili adaylara destek olmak ve yeni seçilen ilçe başkanlarına başarı dilemek amacıyla bazı ilçeleri ziyaret etti.

Mhp’den Yerel Seçim Çalışmaları
Mahmudiye ve Çifteler’de istifa ederek aday adayı olan eski ilçe başkanlarını ziyaret ederek yerel seçimler ile ilgili düşüncelerini, projelerini dinleyen Ruhsar Demirel, bu iki ilçede esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Daha sonra beraberindeki il başkanı ve il yönetimi ile birlikte Mihalıççık’a geçen Ruhsar Demirel, Mihalıççık’ın yerel seçimlerindeki durumu ile ilgili ilçe başkanından bilgi aldı.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Demirel, bu işe başlarken 'Belediye başkanlıklarının alayına talibiz' dediklerini hatırlattı. Ruhsar Demirel "Görüyorum ki başta il teşkilatımız olmak üzere tüm teşkilatlarımız da buna şartlanmış. Biz bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyları üzerine hesaplar yapanları yanıltacağız. Mahmudiye ve Çifteler ilçelerimizde seçimleri kazanacağımızı, teşkilatlarımızı inanmış ve heyecanlı gördüm. Mihalıççık’da mevcut aday adayları arasında tercih çalışmaları yapılıyor. Burada da en kısa zamanda adayımızı açıklayacağız” dedi.

Kaynak: İHA