Erbaa Osb’ye Yeni İmaj
Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarıyla Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yeni bir imaj kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Gelişen kentlerdeki sanayi oluşumunun, o kentlerin yaşam biçimi olduğunu ifade eden Başkan Yenihan, kaliteli sanayinin, şehirleri de kaliteli kıldığını belirterek, “Erbaa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki temel amacımız buradaki fabrikaların daha temiz, daha çevresel, daha düzenli üretim yapabilmelerini sağlamak. Yaptığımız çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarıyla, Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni bir imaj kazandırmayı hedefledik" dedi.
Başkan Yenihan, çalışmalar kapsamında, OSB'de kaldırım, yol, çevre düzenlemesi, orta refüj düzenlemesi ve temizlik gibi hizmetleri sunmaya çalıştıklarını vurguladı.
