Ak Parti'li Uzun Anamur'da

AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti'nin, birilerinin değil halkın partisi olduğunu söyledi.

Ak Parti'li Uzun Anamur'da
Uzun, Anamur ilçesine bağlı Sugözü ve Boğuntu köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın derdini ve sevincini paylaşan tek partinin AK Parti olduğunu savunan Uzun, "Biz halkın partisiyiz” dedi.

Köy meydanında vatandaşların sorunlarını dinleyen Uzun, partisinin iktidara geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı, bu hizmetlerin halkın desteği ile yapıldığını kaydetti.

AK Parti'nin halkın partisi olduğunu, her zaman halkın yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Uzun, "Halkımızla beraberiz. Onların dertlerini, problemlerini, tasalarını ve sevinçlerini yerinde görmek ve birlikte paylaşmak için sizlerle birlikte oluyoruz. Biz birilerinin değil, halkın partisiyiz. Kendi çıkarlarımız için değil, halkın çıkarları için mücadele ediyoruz'' diye konuştu.

Her zaman dik durduklarını, sadece milletin karşısında eğildiklerini söyleyen Uzun, şöyle devam etti, "Biz dik durmaya devam edeceğiz. Nasıl mı? Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü, büyük milletin bize desteği devam ettiği sürece dik durmaya ve dik yürümeye devam edeceğiz. Biz az konuşur çok iş yaparız. 'Az söyleyelim çok olsun, geç söyleyelim erken olsun, her şeyin hayırlısı olsun' derdik. İçel’de de böyle diyoruz. Muhalefet kendisi bir şey üretemiyor, üretme başarısı yok. Hep böyle bir taktiğin içindeler. 'İktidar bir hata yapsın da veya iktidarın mensupları yanlış söz söylesinler de biz de onun üzerinden politika yapsak' diye bakıyorlar."
Kaynak: İHA