Uzunköprü Kaymakamı Göreve Başladı

Kaymakamlar Kararnamesiyle Edirne’nin Uzunköprü ilçesine atanan Kemal Yıldız, göreve başladı.

Uzunköprü Kaymakamı Göreve Başladı
Uzunköprü’nün gelişimi için toplumun her kesimiyle görüş alışverişinde bulunacağını açıklayan Yıldız, “Uzunköprü’de kaymakamlık yapmış olmak gerçekten çok büyük bir onur. İnşallah ben de bundan önceki arkadaşlarım gibi hizmet etmekten dolayı da büyük bir mutluluk duyacağım. Elimizden geldiği kadarıyla Uzunköprü’nün sorunlarını çözmeye çalışacağım. Uzunköprü’yü çok daha yükseklere çıkarmak için çalışmalarımızı arkadaşlarımız ile beraber sürdüreceğiz. Amaç Uzunköprü’ye, vatanımıza, insanımıza hizmet etmek. Biz vatandaşa hizmet için geldik. Bütün amacımız budur" dedi.

Kemal Yıldız, 1973 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas’ta tamamladı. Kaymakam Kemal Yıldız 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı.1995 yılında fakülteden mezun olan Yıldız, 1996 yılında kaymakam adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliğine adım atandı. Kaymakam Yıldız, 1997-98 yılında yabancı dilini ve eğitimini geliştirmek amacıyla İngiltere’de bulundu

Rize ili Derepazarı ilçesinde Kaymakam vekilliğini yürüten Yıldız, 1999 yılında Kaymakamlık Yeterlilik sınavını üstün başarı derecesiyle kazanarak asaleten Antalya ili Gündoğmuş ilçesi Kaymakamlığına atandı. Yıldız, sırasıyla Antalya ili Gündoğmuş ilçesi Kaymakamlığından sonra Erzurum ili Köprüköy ilçesi, Ordu ili Mesudiye ilçesi, Kastamonu ili Bozkurt İlçesi, Siverek Kaymakamlık görevini yürüttü. Evli ve üç çocuk babası olan Yıldız, iyi derecede İngilizce biliyor.
Kaynak: İHA