Suşehri'den Kısa Kısa

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Sel, İstanbul'un 600 bin nüfuslu ilçesi olan Pendik ilçesinin Belediye Başkanı Kenan Şahin'i ilçede ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Suşehri'ne ilk defa geldiğini ve çok güzel merkezi bir ilçe olduğunu söyleyen Şahin, "Pendik ilçemizin en fazla nüfusunu Sivas'lılar oluşturmaktadır. Özellikle Velibaba Mahallesi diye adlandırdığımız semtimizin çoğu Suşehri bölgesinden gelen vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Bizlerde Anadolu gezisi kapsamında Pendik'de yaşayan hemşehrilerimin anavatanını ziyaret etmek istedim. Çok sıcak kanlı bir halkı olduğunu gördüm. Bu konuda Suşehri halkına bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



-AK Parti Suşehri ilçe teşkilatı Kaymakam Perçi'yi ziyaret etti

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'yi makamında ziyaret etti.

Perçi yaptığı konuşmada, "Ziyaretlerinden dolayı AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum kendileriyle sürekli istişare içerisinde olacağız." dedi.

Yüce ise "AK Parti Suşehri ilçe teşkilatı olarak göreve yeni başlayan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'ye yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla yönetimimiz ile ziyarette bulunduk vedileklerimizi ilettik. Suşehri'ne yapılacak olan işlerde AK Parti Suşehri ilçe teşkilatı ve yönetim kurulu olarak üzerimize görev düştüğü sürece kaymakamlığımızın her zaman destekçisiyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA