Ak Partili Şengül Menderes'te Uyardı

AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı 48. kez gerçekleştirildi.

Ak Partili Şengül Menderes'te Uyardı
Toplantıda partililere seslenen Şengül, “Herkesin yaşam tarzına, siyasi görüşüne, inancına saygı gösterin. Asla çatışmaya girmeyin. Nefrete nefretle cevap verenlerden olmayın” dedi.

AK Parti’ye karşı oluşturulan önyargı duvarlarını yıkmak istediklerini belirten Şengül, her kesimden insana ulaşmak ve AK Parti’yi doğru anlatmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Şengül, “AK Parti olarak her kesimden insana ulaşmak istiyoruz. Partimize karşı önyargı duvarlarını yıkmak, korku siyasetinin aksine AK Parti’nin ne kadar özgürlükçü bir parti olduğunu vurgulamak istiyoruz. Elbette herkesin bir siyasi görüşü vardır. Biz herkesin yaşam tarzına da siyasi görüşüne de inancına da saygılıyız. İnsanları yargılamak çok kolay. Birileri olaylara kendi penceresinden bakıp hemen diğerlerini ötekileştirme içine giriyorlar. Biz bunlardan da olmadık, olmayacağız da. Yargılama bizim haddimize değil. Bu yüzden dolayı kimseyle çatışmaya girmeyi tercih etmeyiz. Nefrete nefretle cevap verenlerden olmadık, olmayız” dedi.

Menderes’te son iki seçim dönemini küçük farklarla kaybettiklerini belirten Şengül, başarıya ulaşmak için daha çok çalışılması gerektiğini belirtti.

Şengül, "Son iki seçim döneminde Menderes’te çok az farklarla kaybettik. Yerel seçim sürecine girdiğimizde teşkilatlarda bir canlanma olur. Eğer Menderes’te seçimi kazanmak istiyorsak bu sizler sayesinde olacak. İlçenizin geleceği, çocuklarınızın geleceği sizin çabalarınızla belli olacak. Tek yumruk olup Menderes’te hizmet ateşini yakalım” dedi.

SİYASET GÖNÜL İŞİ
Şengül, siyasetin gönül işi olduğunu belirterek, “AK Parti’ye vicdanı parti ile örtüşen kişiler lazım” dedi.

Şengül şu ifadelerde bulundu;
“Bize niçin siyaset yaptığını bilen insanlar, inanan insanlar gerekli. Parti için vakit ayırabilecek, özverili çalışmalar yürütebilecek insanlar. Boş kalabalıklar değil. Baktığımız zaman kalbi AK Partiyle atan, vicdanı partiyle örtüşen arkadaşlarımız var. Parti için emek sarf eden, alın teri akıtan arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Onların inancı AK Parti’nin gücüne güç katacak, partinin gücünü dalga dalga yayacak.”
Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün yanı sıra AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mustafa Bahar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.

Kaynak: İHA