Kayalıoğlu Halkından Başkan Ergün’e Teşekkür

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz ve Hacıhaliller Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baskak’ı makamında ağırladı.

Kayalıoğlu Halkından Başkan Ergün’e Teşekkür
Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz ile Hacıhaliller Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baskak, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından hızlı bir şekilde beldelere hizmet götürdüklerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Gökfiliz, “Seçimlerden sonra borçlu Manisa Belediyesi’ni alıp, bugünlere getirdiniz. Biz hizmetlerinizden çok memnunuz. Hem Manisa merkeze hem de köylere, beldelere ve köylere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kayalıoğlu sakinlerinin selamlarını getirdim sizlere. Belde sakinlerim adına Kayalıoğlu Beldemiz’e verdiğiniz desteklerden dolayı da teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

İmkânlar dâhilinde ilçe belde ve köylere yardımlarının devam ettiğini belirten Başkan Ergün de Kayalıoğlu halkına selamlar göndererek, “Manisa il genelinde yani ilçe, belde ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da Manisa Belediyesi’nin imkânlarından faydalanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl genelinde ihtiyaç olan bölgelere durak, taş döşeme, cami aydınlatması, oturma bankları, oyun gurubu, fitness grubu gibi desteklerimiz devam ediyor. Büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından başladığımız hizmetlerimiz ne mutlu ki bizlere halkımızın takdirini kazanmıştır. Bu anlamda Manisa Belediyesi olarak desteklerimizi arttırarak devam edeceğimizi bildirir, tüm belde sakinlerine saygılarımı iletirim” diye konuştu.

Kaynak: İHA