Gaziler Harley Davidson İle Moral Buldu

Gaziler Haftası nedeniyle Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Harley Davidson tutkunları, ilk olarak 2008 yılında gerçekleştirdikleri Gaziler Sürüşü’nün 4’üncüsünü gerçekleştirdi.

Gaziler Harley Davidson İle Moral Buldu
T.S.K. Bilkent Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Merkezi önünden hareketle gerçekleşen “Harley Davidson Sahipleri Gaziler Sürüşü” yapıldı. T.S.K. Bilkent Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Merkezi'nde tedavi gören gazilerin moral desteği vermek amacıyla 200'ün üzerinde Harley Davidson tutkununun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe CHP Ankara Milletvekilleri Sinan Aygün ve Levent Gök de destek verdi.

T.S.K. Bilkent Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Merkezi önünden başlayan etkinlik Eskişehir Yolu üstünden Meclis önüne, ardından ise Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden başlangıç noktasına geri döndü.

Etkinliğe katılan gaziler çok mutlu olduklarını ve motosiklet sürüşüne daha önce katılmadıklarını belirttiler. Böyle bir günde Harley Davidson Sahipleri’nin gazileri hatırlamasından dolayı çok sevinçli olduklarını ifade eden gaziler, bütün Harley severlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA