Erdoğan: CD olmasaydı genel başkan olamazdı

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

Erdoğan: CD olmasaydı genel başkan olamazdı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile polis lojmanlarının açılış töreninde konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Biz bu yola çıkarken bir söz verdik. 'Bu millete aşığız. Çok koşacağız' dedik. Aşık Veysel gibi konuştuk, 'gidiyoruz gündüz gece' dedik. Türkiye dünyadaki devletler arasında sessiz bir devrim gerçekleştirdi.
Bir taraftan borcu düşürüyoruz bir taraftan ülkeyi güçlendiriyoruz.

Artık okullarımızda 3-5 yıl içerisinde Fatih Projesi ile akıllı tahtalara geçeceğiz. Yavrularmız okullara tablet bilgisayarla gidecek. 400 bin derslik yaptık.

Dükkanların camı çerçevesini indiren bir gençlik değil, elinde tablediyle dolaşan bir gençlik yetiştiriyoruz.
Üniversitesi olmayan bir ilimiz kaldı mı? Ayrımcılık yaptılar, 'meslek liseleri katsayıya tabi, üniversiteye giremez' dediler. Niye imtihan değil mi? Niye önünü kesiyorsun? Sabrettik sonunda 4+4+4 çıktı.

Okullarımızda fiziki şartlar her gün daha iyi gidiyor. Biz 70-100 kişlik dersliklerde okuduk. Kuyruklara girer kitap bulamazdık. Biz çocuklarımızın sıralarına kitap koyduk.

Yolsuzlukların hortumunu kestik. Hortumu vatandaşın cebine bağladık.

Sağlıkta neler çileler çektik. Bir tane anamuhalefet lideri var. Müdür kendisi. SSK kuyruklarını hatırlıyorsunuz değil mi? Eczanelerden ilacımızı alamazdık. Şimdi her eczaneden ilacını alabiliyorsun. SSK ile anlaşman varsa her hastaneye gidebilirsin.

'O CD OLMASAYDI GENEL BAŞKAN OLAMAZDI'

Bir genel müdürlüğü yönetemeyen şahış şimdi gelmiş bir partinin genel başkanı olmuş. Bir CD sayesinde oldu. O CD olmasaydı Genel Başkan olacağı yoktu. Hala bir şeyler bekliyor. Ne beklerse beklesin Olacağı yok. Benim halkım SSK'yı batıran kişiye böyle bir emaneti teslim etmez.

BÜYÜKŞEHİR YASASI


Çıkardığımız büyükşehir yasası ile ülkemizde imar bütünlüğü olacak. 30 Mart inşallah yerel seçimiyle yeni dönem başlayacak. Çalışmalarımız artarak devam edecek.