AK Parti Burdur İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, "Burdur'da Ağlasun, Karamanlı ve Yeşilova ilçelerimizi kazanmak istiyoruz" dedi.

Burdur Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Özçelik, hizmet partisi olduklarını, Türkiye'nin her yerinde bir eserlerinin bulunduğunu söyledi.

Çalışmalarına süratle devam etmek zorunda olduklarını vurgulayan Özçelik, "Burdur'da Ağlasun, Karamanlı ve Yeşilova ilçelerimizi kazanmak istiyoruz. Burada geçen dönem de 3 ilçe bizim partideydi" diye konuştu.

Bu 3 ilçedeki partililerle farklı bir çalışma yapacaklarını anlatan Özçelik, "AK Partili belediyelerle yapacağımız çalışmanın stratejisi ile bu ilçelerde yapacağımız çalışmanın stratejisi farklı olacaktır. Buralarda ustaca, oyunun kurallarına uyarak, hislerimize kapılmadan, aklımızı ön plana çıkararak çalışacağız. Şimdiden partimizin içine girerek ileride oy kaybına neden olacaklara dur demesini bilmemiz gerekiyor" diye konuştu.

-Belediye Başkanı Akkaya

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da 2004 yılında göreve geldiğinde eski belediye yönetiminin garaj ve kültür merkezi inşaatına başlandığını söylediğini ancak bu projelerin ortada olmadığının görüldüğünü anlattı.

Eski dönemde yapımına başlanmış 2 proje bulunduğunu ifade eden Akkaya, şöyle devam etti:

"Bu projelerden biri arıtma tesisi, diğeri Senir İçme Suyu projeleriydi. Bu iki proje de yanlış projelerdi. Yüzde 25'i yapılmıştı. Projelerin değiştirilmesini istedik ancak ihaleleri yapıldığı için değiştirilemedi. Arıtma tesisi projesinden 16 milyon, Senir İçme Suyu Projesi'nden 7 milyon lira zarar edildi. Şimdi faiziyle İller Bankası'na yaklaşık 30 milyon lira borç oldu. Bu borcu yanlış projelerden dolayı onlar yaptı. Şimdi vebalini bizim üzerimize yüklemeye çalışıyorlar."

-İl Başkanı Ekici

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici ise önlerinde yerel seçim bulunduğunu hatırlatarak, durmak için değil, çalışmak, hizmet etmek ve gayret götermek için göreve geldiklerini söyledi.

Şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri Burdur'un da Türkiye'nin de gördüğünü ifade eden Ekici, şöyle konuştu:

"İnşalah yereldeki hizmetlere devam edeceğiz. CHP ve diğer partilerde adaylık çalışmaları devam ediyor. Bizim partimizde 21 Ekim'den sonra aday adaylığını kabul etmeye başlayacağız. Belediye başkanımız, seçimlere kadar bizim belediye başkanımızdır. Her yaptığı doğrunun arkasındayız. Onunla hareket etmeye devam ediyoruz. Aday adaylığı süreci kime nasip olur, kime çıkar, nasıl karar verilir, bunlar daha sonraki işler. Biz hizmet için varız."

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA