Vali Yüksel'den saldırı açıklaması

Ankara Valisi Alaaddin Yükse, polisevi ve sosyal hizmet binalarına düzenlenen roketie saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

Vali Yüksel'den saldırı açıklaması
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel 'Olayın failleri kısa sürede yakalanmıştır. Teröristlerden biri ölü diğer yaralı olarak yakalandI' dedi.

Alaaddin Yüksel, Ankara'da Polisevi'ne saldırıda bulunduktan sonra yakalanan ve polisle girdiği çatışmada yaralanan teröristin kaldırıldığı hastanede ameliyat edildiğini ve hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in yaptığı açıklamalar şöyle:

'Şahıslar 'Teslim ol' uyarısına ateşle karşılık vermişlerdir. Defalarca uyarı yapılmasına rağmen saldırganlar ateş açtı ve biri ölü biri yaralı ele geçirilmiştir. Polisimizin elde ettiği bilgiler ve kullanılan silahlar kamuoyuna gösterilecektir. Şahsın sahte kimlik kullandığı ortaya çıkmıştır. Aranıyor kayıtları da bulunmaktadır. Yaralı ele geçirilen Serdar Polat sahte nüfus cüzdanı taşıyordu. Ankara Emniyet Müdürlüğü çalışmalarını genişleterek sürdürmektedir. saldırganın 4 kez sabıkalı olduğu tespit edilmiştir. Bütün önlemlere rağmen terör olayları meydana gelmektedir. Olayın failleri kısa sürede yakalanmıştır. Huzurlu ve güvenli bir Ankara bütün arkadaşlarımızın ortak hedefidir. Yaralı şahıs olaydan sonra kaldığı hastanede ameliyat oldu ve hayati tehlikesi olmadığını öğrendik. Çok önemli bir olayla muhatap olduk. Adli işlemleri devam ediyor. Polis teşkilatı dünyanın en büyük polis teşkilatıdır. Bu olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Elde ettiğimiz bilgileri sizinle paylaşacağız. Herhangi bir istihbarat zaafı yoktur. Kamera kayıtlarına göre yaya olarak gelmişler, yaya olarak kaçtıkları görülüyor. Gelişleriyle ilgili çok detaylı çalışma yapıyoruz. Ateş ettikleri alanlarda hiç günahı olmayan insanlar vardır.'