Bayraklılı Kazazede Aileye Eğitim Yardımı

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi’nde evlerinin yanında yapılan temel çalışması sırasında yaşanan göçük nedeniyle hayatlarını kurtaran ancak her şeylerini kaybeden ailelere yardım desteğini sürdürüyor.

Bayraklılı Kazazede Aileye Eğitim Yardımı
Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasıyla birlikte harekete geçti. Ailenin ev, eşya, giysi ve gıda konusundaki ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılayan Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri çocukların okul-kırtasiye ekipmanlarını da tedarik etti. Okulların açılmasıyla birlikte çocukları da sevindiren Başkan Karabağ’a aileler teşekkür ziyaretinde bulundu.
MAĞDUR ÇOCUKLARA BURS
Mağdur aileleri makamında ağırlayan Başkan Hasan Karabağ çocuklarla yakından ilgilendi. Çantaları ve kırtasiye malzemeleriyle birlikte başkanın karşısına çıkan öğrenciler Başkan Karabağ ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayraklı’da kimsenin mağdur edilmemesi için çalıştıklarını dile getiren Karabağ, “Ailelere yardım ettik. Şimdi okullar açıldı. Çocuklarımıza eğitim yardımında bulunduk. Birer de burs verelim. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Kaynak: İHA