Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Kayseri’de Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarda, Konya’dan bir otomobilden 30 bin TL çalan hırsız ile bir antikacıdan 26 bin TL değerindeki tespihi çalan hırsızlar, yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlar Polisten Kaçamadı
Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Konya’nın Kadınhanı ilçesinde O.N.’nin kullandığı 42 HJ 662 plakalı otomobilden 30 bin TL para çaldığı belirlenen B.Y.’nin 38 H 2443 plakalı otomobil ile birlikte yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Sivas Caddesinde meydana gelen bir başka olayda ise, bir antikacı dükkanından 26 bin TL değerinde tespih çalındığı öğrenildi. Yapılan ihbar sonrasında çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan tespih de sahibine teslim edildi.

Yetkililer, gözaltına alınan 5 kişinin hakkında soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

KAYSERİ POLİSİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Kayseri polisi son dönemde hırsızlara adeta göz açtırmıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerde yaptığı çalışmalarla hırsızları kıskıvrak yakalıyor. Geçtiğimiz günlerde Adana’da meydana gelen kanlı kuyumcu soygunu olayının zanlılarını balık tutarken yakalayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep’te bir profesörün parasını çalan hırsızları da yakaladı. Polis ekipleri Konya’da ve Kayseri’nin Sivas Caddesi’nde meydana gelen hırsızlık olaylarını da bir gün gibi kısa sürede aydınlatarak zanlıları yakaladı.
Kaynak: İHA