'Engelleri Kaldırıyoruz' Projesi

Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik etkinlikler düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği işbirliği ile engellilere yönelik balık tutma erkinliği düzenleneceğini bildirdi.

Engelli vatandaşların daha etkili hizmet alabilmeleri için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Yüce, "Düzenlediğimiz etkinlikler ile hem engelli vatandaşlarımızın hem de ailelerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda 25 Eylül Çarşamba günü, Kaynarca Müezzinler Köyü Okçular Barajı'nda, balık tutma etkinliği düzenleyeceğiz. Müzik ve eğlencenin de yer alacağı buluşma günümüzde, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

Ön kayıt işlemlerinin başladığını vurgulayan Yüce, şunları bildirdi:

"Düzenleyeceğimiz moral gününe katılmak isteyen vatandaşlarımız, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüze ait 281 88 05 nolu telefondan kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir. 25 Eylül Çarşamba günü, şube müdürlüğümüz önünden, 09.30'da kaldırılacak otobüsler ile Okçular Barajı'na ulaşım sağlanacak."

Kaynak: AA