(düzeltme) Şanlıurfa’da 1. Auto Show Başladı

Şanlıurfa’da bu yıl birincisi düzenlenen Auto Show 2013 törenle Vali Celalettin Güvenç tarafından açıldı.

(düzeltme) Şanlıurfa’da 1. Auto Show Başladı
Bölgedeki otomotiv sektörüne yenilikleri sunmak amacıyla düzenlenen Şanlıurfa 1. Auto Show 2013 organizasyonunun açılışına, Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, firma yetkilileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turgut Özal Parkı’nda yer alan etkinlik alanında düzenlenen 1. Auto Show 2013’ün açılışında konuşan Güvenç, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, otomobilin hayatımızda olan önemine dikkat çekti. Türkiye’nin otomobil üreticileri için önemli bir pazar haline geldiğini ifade eden Güvenç, Şanlıurfa’nın da Türkiye’deki gelişmelere paralel olarak geliştiğini, böylelikle değişik marka otomobillerin de Şanlıurfa’ya geldiğini ifade etti.

Vali Güvenç, etkinliğin hayırlı olması ve ilerleyen yıllarda gelişerek devam etmesi temennisinde bulundu.

Farklı marka ve modellerdeki otomobil, motor ve oto sanayi ürünlerinin sergilendiği organizasyon alanını gezen Vali Güvenç, katılan firmaların yetkililerini tebrik etti. Şanlıurfa Birinci Auto Show 2013 ücretsiz olarak 22 Eylül’e kadar gezilebilecek.
Kaynak: İHA