Amerika’da Yeni İphone Kuyruğu

Apple’in yeni iPhone 5S ve iPhone 5C modellerinin bugün piyasaya sürülmesi sonrasında başkent Washington’ın Georgetown kentindeki Apple mağazası önünde yine uzun kuyruklar oluştu.

Sıraya giren yüzlerce Amerikalı, yeni modelleri satın alabilmek için saatlerce sırada bekledi. Mağaza görevlileri ise, mağazanın açılışı öncesinde sırada bekleyenlere donut ve kahve ikram etti. Kimileri yeni çıkan akıllı telefonu kendilerine almak için beklerken, kimileri ise arkadaşları ve tanıdıkları için sıraya girdiklerini belirtti.

Yeni telefonu patronu için almaya geldiğini söyleyen Alexander Svigos, “Umarım bunlar bana artı puan veya zam olarak geri döner” diyerek espri yaptı.

Sabah saat 08.00’de mağazanın açılması sonrası içeri akın eden teknoloji meraklıları, mağazadan çıkışta duygularını İHA’ya anlattı. Üç saattir sırada beklediğini ve gece boyunca uyumadığını ifade eden Laura Chang, bu sürenin istediği rengi alabilmek için yetersiz kaldığını dile getirerek, “Ellerinde beyaz kalmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradım ama bu kadar uzun bekledikten sonra elim boş geri dönemezdim. Bu yüzden siyah olanını aldım” diye konuştu.

iPhone 4’ten iPhone 5S’e geçtiğini söyleyen Stephen Choi ise, “Oldukça heyecanlıyım. 4 saat boyunca bekledim ve umarım buna değer” dedi.

Kaynak: İHA