Üniversite Öğrencilerine Pilavlı Karşılama

Kırklareli Belediyesi tarafından Kırklareli Üniversitesine (KLÜ) kayıt yaptırılan öğrencilere pilav ikram edildi.

Üniversite Öğrencilerine Pilavlı Karşılama
KLÜ kayıtları 2 Eylül 2013 Pazartesi günü başladı.

KLÜ kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmak için KLÜ Rektörlük binasına akın etti. Kırklareli Belediyesi tarafından KLÜ’ye kayıt yaptıran öğrenci ve ailelerine sabah saatlerinden sandviç, öğle saatlerinde ise pilav ayran ikram edildi.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yaptığı konuşmada, “KLÜ’ye kayıt yaptırmak için Kırklareli’ne şehir dışından gelen vatandaşlar için, KLÜ Rektörlük binasında stant kurarak ulaşımdan, yemeğe kadar her türlü konuda yardımcı olduklarını” söyledi.

İlk olarak geçen yıl KLÜ Rektörlük binasında stant kurarak öğrencilere ve ailelerine yardımcı olduklarını ifade eden Çağlayan, “Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizi de artık hemşerilerimiz olarak görüyoruz. Sabah erken saatte kayıtlara gelen öğrenci ve ailelerine sandviç, öğle saatlerinde ise pilav ve ayran ikram ettik. Elimizden geldiğince öğrenci ve ailelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Belediyenin Rektörlük binasında vermiş olduğu hizmetten gayet memnun olduklarını belirten öğrenciler ve aileleri, “Belediyenin sunmuş olduğu hizmet çok anlamlı ve güzel bir hizmet. İnternetten çıktı almamız gerekiyordu belediyeden bir arkadaş belediye standından alabileceğimizi söyledi, bizde rektörlükten ayrılmayarak çıktıyı aldık. Sabah saatlerinde sandiviç öğle saatlerinde pilav ve ayran ikram ettiler bu kadar ince düşündüğü için Belediye Başkanına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA