Muhtarlar Kayseri'ye Hayran Kaldı

İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu'na tahsis edilen binanın açılış töreni için Kayseru'ye gelen çeşitli Muhtar Federasyonları ve Muhtar Dernekleri başkanları, Kayseri'ye hayran kaldılar.

Muhtarlar Kayseri'ye Hayran Kaldı
İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı Necmettin Kale, "Misafirlerimiz Kayseri'yi çok sevdiler. 'Büyükşehir Belediye Başkanınızı baş üstünden indirmeyin' diyorlar. Biz de başkanımızla gurur duyuyoruz" dedi.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Sekreteri Bülent Abdullah Eser, Kayseri'nin dört dörtlük tabirine uygun bir şehir olduğunu belirterek, ''Kayseri'yi gezdikçe Türkiye ile gurur duydum. Özhaseki başkanı kutluyorum. Kayseri'yi canı gönülden sevdiği belli. Çok emek vermiş ve çok güzel tesisler kazandırmış" ifadelerini kullandı.

İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz ise, "46 ilden gelen muhtarlar Kayseri'yi çok sevdiler. 'Her vilayette bir Özhaseki olması lazım' diyorlar" derken, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, "Sayın Başkanımız Özhaseki'yi Malatya'dan da takip ediyoruz. Çok beğeniyor, takdir ediyoruz. Kayseri için büyük kazanç" şeklinde konuştu.

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ali Gülgen de, "Başkan Özhaseki Türkiye'de hep ilkleri yapan bir belediye başkanı. İki günde gezdiğimiz yerler takdire şayan yerler", Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Butagu ise, "Kayseri mükemmel bir kentimiz. Belediye başkanımız mükemmel projelere imza atmış. Türkiye'nin bütün illerine gidiyoruz. Bu projeleri başka illerde göremiyoruz. Kayseri Türkiye'ye model olacak bir şehir" dediler.
Kaynak: İHA