Karayollarında Durum

ANKARA - Karayollarının bazı kesimlerinde yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Ekim'e kadar hergün 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.

Susurluk-Karacabey yolunun Bandırma ayrımı-Karacabey kesimi 0-3. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Keşan-Malkara yolunun 55-65. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Kaynak: AA