Başkan Büyükaslan’dan Stk’lara Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman’da bulunan bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

Başkan Büyükaslan’dan Stk’lara Ziyaret
Başkan Büyükaslan, STK ziyaretleri kapsamında; Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (AESOB) Başkanı Mustafa Salman, Kolej Kooperatifi Başkanı Kadir Ergün ve Ziyaret Minibüs Durağı Başkanı Şaban Torun’u ziyaret ederek, kentin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Mustafa Uslu, “Başkan Büyükaslan kentimizin Belediye Başkanıdır. İki dönemdir görev yapan değerli dostumuz, arkadaşımızdır. Son 4 yıldan bu yana bulunduğumuz görev itibariyle zaman zaman Sayın Başkanımız ile bir araya gelip kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugünde o görüşmelerden bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Kendileri şeref verdiler. Bu tür görüşmelerde kendisinden fikir alıp öneri ve tavsiyelerimizi kendisine aktarıyoruz. Dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıyla Belediye Başkanının sık sık bir araya gelmesi gayet doğal bir şeydir. Bizde onları gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Hepimizin amacı bu kente hizmet etmektir. Bu çerçeveden baktığımız zaman inşallah önümüzdeki dönemde de bu kente hizmet etmek için görüşmelerimizi devam ettireceğiz. Özellikle bu kentin hem fiziki yapısı hem de diğer ihtiyaçları açısından zaman zaman bu tür görüş alışverişinde bulunmamız gerekiyor. Ben kendisine başarılar diliyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman ise, “Sayın Belediye Başkanımız, Başkan seçilmezden önce esnaflık yapıyordu. Esnaflıktan beri tanıdığımız sevip saydığımız bir kardeşimiz. Kendisi Belediye Başkanı olmanın yanı sıra aynı zamanda İller Bankası’nın da yönetim kurulu üyesi. Adıyaman’ın gelişmesi ve güzelleşmesi adına büyük gayretler sarf ediyor. Özellikle Kale projesiyle ilgili çok önemli bir hizmete imza attı. Güzel çalışmalarından dolayı AESOB olarak kendisini tebrik ediyoruz. Ayrıca bugün önemli bir projemizin sertifika törenini yapmaktayız. Bu törenimize de katılmakla bizi memnun etti. Her şey için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, Kolej Kooperatifi Başkanı Kadir Ergün ve Ziyaret Minibüs Durağı Başkanı Şaban Torun’da ziyaretle ilgili kısa açıklamalarda bulunarak, bu tür ziyaretlerin rutin bir şekilde yapıldığını belirttiler. Adıyaman’ın gelişip güzelleşmesi için zaman zaman birlikte fikir alışverişinde bulunduklarını, sorunların çözümü noktasında katkıda bulunduklarını dile getirerek, Adıyaman’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebriklerini iletti.

Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Belediye olarak sanayici, esnaf ve ticaret erbabının sorunlarına duyarsız kalmadıklarını belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Kendileriyle çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Adıyaman’ın sorunlarını tartışıyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz ve çokta istifade ediyoruz. Yeri geldiği zamanda Belediye olarak destek olabileceğimiz konuları gündeme getiriyoruz. Belediye Başkanı olarak şehrin fiziki, sosyal ve kültürel yapısının hizmetkârıyız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA