Ak Parti Akkışla İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

KAYSERİ - AK Parti Akkışla İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Akkışla Halk Eğitim Merkezindeki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, İlçe Başkanı Davut Altınoluk, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Dengiz, burada yaptığı konuşmada, son günlerde dünyada zalimlerin zulmü altında ezilen bütün insanlar için dertlendiklerini söyledi.

AK Parti teşkilatları olarak tüm insanlığın vebalini taşıdıklarını, onlar için çalıştıklarını ve hayatlarını bu uğurda harcadıklarını ifade eden Dengiz, şöyle devam etti:

"Bu uğurda ölürüm dercesine, işte su taşıyan karınca misali bizlerde bu davada, bu uğurda, insanlık dramı karşısında Nemrut'a su taşımaya çalışıyoruz ama biliyoruz ki, damlaya damlaya göl olur. Hepimizin bir karınca misali çalışması ile bu dava, Allah'ın izni ile iyi bir neticeye ulaşacaktır. Bizler yeter ki bu uğurda çalışmaya devam edelim."

Dengiz, AK Parti olarak dünyadaki mazlumların ve zulme uğrayan insanların hamiliğini üstlendiklerini kaydetti.

Dünyada adaleti, huzuru ve kardeşliği tesis eden bir Türkiye'den bahsedildiğini dile getiren Dengiz, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye AK Parti iktidarı döneminde mucize bir gelişmeyle dünyada ekonomisi, hukuku, adaleti, huzuru, turizmi ve her yönüyle kendinden söz ettiren, bir çok konuda fikri alınan bir ülke konumuna geldi. Peki ne oldu da, Türkiye bu konuma geldi? 12 sene öncesinden Türkiye'nin tek farkı, bu gün iktidarda Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerinin olması. Dünyanın yandığı, tutuştuğu, krizler içinde boğuştuğu ortamda, bir Türkiye mucizesi oluştu. Birilerinin hayal dahi edemediği, projelerimizi açıkladığımızda 'hayal görüyorsunuz' dediği icraatlarımızı tek tek hayata geçirdik."

İlçe Başkanı Davut Altınoluk da teşkilat ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA