Niksar'dan Kısa Kısa

Niksar'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkanı Duran Yadigar ve Niksar Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Abdullah Lüleci, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Lüleci, "Bugün gazilerimizle birlikte olmanın haklı gururu ve onuruyla kurtuluş günlerinin heyecanı ve coşkusuyla bu büyük mutluluğu yaşıyor ayrıca en büyük gazimizin tarihi gururunu tekrar yaşatmış oluyoruz" diye konuştu.

Gaziler ve protokol üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

-Binbaşı Özer'e Kızılay'dan teşekkür plaketi

Kızılay Niksar Şube Başkanı Bayram Yalçın Erdemir, Köklüce Jandarma Komando Taburu Komutanı Binbaşı Özgür Özer'e teşekkür plaketi verdi.

Türk Kızılayı'nın "Güvenli Kan Temini" projesine sosyal sorumluluk çerçevesinde vermiş oldukları destekten dolayı Özer'e plaket verdiklerini söyleyen Erdemir, taburun her zaman destek olduğunu kaydetti.

-Niksar Belediye Başkanı Yadigar'dan kırtasiye yardımı

Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

Yadigar, "Okullar Hayat Olsun" projesine imkanlar ölçüsünde desteklediğini belirterek, öğretmen ve idarecilerden Niksar'da gördükleri eksiklikler ve yapılabilecek çalışmalar konusunda istişarede bulundu.

Kaynak: AA