İşıl İşıl Beylikdüzü

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Aydınlatma Bürosu ekipleri, bu sene de birçok cadde ve sokaklara yeni aydınlatma direkleri ile elektrik panoları ekleyerek, ilçenin her noktasının ışıl ışıl olmasını sağlıyor.

İşıl İşıl Beylikdüzü
Beylikdüzü’nde, Beylikdüzü Belediyesi tarafından dört yıldır gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları kapsamında birçok yeniliklere imza atıldı. Özellikle 2013 yılında yapılan faaliyetler ile parklara, bahçelere, cadde ve sokaklara yeni aydınlatma tesislerinin konmasının yanı sıra; arızaları giderme faaliyetleri, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Etkinlik alanı, sosyal tesisler, sağlık ocakları ve okulların ise aydınlatma cihazları yenilendi.

İstanbul’un cazibe kenti haline gelen Beylikdüzü, her açıdan tercih edilen bir ilçe olarak ön plana çıkıyor. İlçenin geceleri de gündüzleri kadar şık bir görüntü oluşturuyor. Bu amaçla park ve meydanlara 28 adet yeni direk, 4 yeni elektrik panosu ve 82 adet armatür takılan ve bin 493 metre enerji besleme hattı çekilen Beylikdüzü’nde cadde ve sokaklara ise 17 adet elektrik panosu eklendi, 210 adet elektrik direği dikildi ve 254 adet armatür takılarak, 7.413 metre enerji besleme hattı çekildi. Arazi ve bakım çalışmaları olarak; ilçedeki 76 panonun, 202 direğin ve 396 armatürün de arızaları giderildi. Cadde, sokak, park ve bahçeler olmak üzere toplam 82 noktanın bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Yine bu yerlere bin 215 metre enerji besleme hattı çekildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise yaptığı açıklamada, “Beylikdüzü’müzde 2009’dan bugüne kadar bin 869 adet direk dikildi. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Beylikdüzü’nün ışıl ışıl, parıldayan bir kent haline getirdik. İlçenin geceleri de gündüzleri kadar güzel. 2013 yılının sonuna kadar hedeflerimiz arasında bin adet yeni direğin ihtiyacı olan bölgelere dikilmesidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA