Başkan Alemdar’dan Anlamlı Ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Niyazi Borinli’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Alemdar’dan Anlamlı Ziyaret
19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Yusuf Alemdar, “ Bu ezan dinmediyse, bu bayrak inmediyse, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesindedir” dedi.

Şehit yakınları ve gazilerin de katıldığı görüşmede Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehitlik ve gazilik makamının ulvi mertebeler olduğunu ve bunun her insana nasip olamayacağını belirtti.

Serdivan Belediyesi olarak Çanakkale şehitleri için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Yusuf Alemdar, “Şehitlerimize olan minnetimizi belirtmek ve onları her zaman dualarla yad etmek amacıyla Serdivan Belediyesi olarak bir proje hazırladık. Çanakkale’de şehit düşen başta Serdivanlı hemşerilerimiz olmak üzere Sakaryalı şehitlerimizin tespitlerini yaptırıyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Görüşme sonunda gaziler ve şehit yakınları Başkan Yusuf Alemdar ile fotoğraf çektirdiler.
Kaynak: İHA