Mühendis Adaylarına Kaynak Eğitimi

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencilerine kaynak eğitim semineri verildi.

Mühendis Adaylarına Kaynak Eğitimi
Makine Mühendisliği Merkezi Derslik Amfisi’nde düzenlenen seminerde konuşan Askaynak Eğitim Sorumlusu Erkan Komaç; kaynak makineleri, kaynak ekipmanları, kaynak hataları ve nedenleri ile elektrodlar ve elektrik ark kaynağında iş güvenliği hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Sait Söylemez, Bölüm Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Emrah Özahi, Kaynak Eğitmeni İbrahim Korkmaz, Atölye Sorumlusu Mehmet Taşdemir, araştırma görevlileri, atölye teknisyenleri ve 250 ye yakın öğrencinin katıldığı seminer sonunda Askaynak Firması tarafından Makine Mühendisliği Bölümü Atölyesi’ne gaz altı kaynak makinesi hediye edildi.

Askaynak Eğitim Sorumlusu Erkan Komaç, Satış Danışmanı Salih Doğan ve Askaynak Fatih Teknik Makine Servis Yetkilisi Erkan Kavcı stajda emeği geçen herkese ve öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yaz staj döneminde öğrencilere ME 199 Mechanical Engineering Orientation kaynak eğitimi veren Makine Mühendisliği kaynak eğitmeni İbrahim Korkmaz, “Öğrenci eğitimine katkıda bulundukları için başta Erkan Komaç olmak üzere Askaynak firmasına ve tüm ekibe teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA