Bayburt Belediyesinden Okullara Yardım

Bayburt Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullara interaktif insan vücudu ve Türkçe-İngilizce sözlük dağıtıldı.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'ndaki dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, eğitimin, her türlü hizmetten daha önemli olduğunu belirtti.

İnsana yapılan yatırımın en rantabl yatırım olduğunu ifade eden Polat, şunları söyledi:

"Gençlerimizin eğitimi için sorumluluğumuzun farkındayız. Bunun için bu günden sonra da eğitim camiasından gelecek talepleri öncelikli talep olarak algılamaya ve imkanlarımız ölçüsünde gereğini yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımızı anlatmaya gerek yok. Gerçekten ne yapsak azdır diye düşünerek yapıyoruz. İnsana yapılan yatırım ne kadar çok olursa olsun az diye düşünüyoruz."

Öğrencilerin insan vücudundaki organları tanımaları ve bilgilenmeleri için okullara interaktif insan vücudu ve Türkçe-İngilizce sözlük dağıtımı yaptıklarını kaydeden Polat, "87 okul ve kurumdan 286 sınıfa gerçekleştirdiğimiz bu dağıtımla tüm öğrencilerimiz vücudumuzdaki organları, işlevlerini ve yerlerini tanıyacak, ayrıca Türkçe-İngilizce sözlük ile yabancı dillerini geliştirebilecekler" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ise yeni eğitim-öğretim yılına başlarken Belediye Başkanı Polat'ın yaptığı bu yardımın eğitime önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Fen bilgisi ve yabancı dil öğretiminde kullanılacak bu kaynak ve materyalleri okullarımıza hediye ettiği için başkanımıza, eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA