Muratpaşa'da 25 Branşta Kurs Verilecek

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Muratpaşa Kaymakamlığı Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen meslek edindirme ve hobi kurslarına kayıtlar devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesine ait Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi, Türkan Saylan Toplum Merkezi, Konuksever Kurs Eğitim Merkezi, Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezinde 25 branşta kurs düzenlenecek. Ayrıca kısa bir süre önce hizmete giren Zeytinköy Kültür Merkezi de kursiyer alacak.

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından kursiyerlere aşçı yardımcılığı, dekoratif ahşap boyama, makine nakışı, heykel, resim, jel mum yapımı, üç boyutlu şekillendirme, keçe aksesuar yapımı, seramik, giysi tadilatı, mutfak takımları hazırlama, taş bebek yapımı, drama, klasik dans, Latin ve salon dansları, yaş pasta yapımı, aile eğitimi gmüş takı işlemeciliği, takı tasarımı, kurdele nakışı, mefruşat kursu, rölyef ve el nakışı kursları verilecek.

Kurslardan faydalanmak isteyenler, Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi ile Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezi'ne gelerek ya da 311 87 27-335 35 80 numaralı telefonları arayarak kayıt yaptırabilir.

Kaynak: AA