İhlas Koleji’nde Yeni Yıl Mutluluğu

Üç aylık tatilin ardından tüm Türkiye’de 2013-2014 eğitim yılı başladı.

İhlas Koleji’nde Yeni Yıl Mutluluğu
İhlas Eğitim Kurumları da yapmış olduğu törenlerle bu heyecana ortak oldu.
İhlas Koleji tüm okullarında yapılan törenlerle öğrenciler arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Törenlerde öğrenciler ve öğretmenler yapmış oldukları konuşmalarda yeni eğitim yılı için başarılar dilediler.

Okulların ilk günü olması vesilesiyle konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, yeni bir eğitim yılına başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Eğitim sisteminde değişiklikler olduğuna dikkat çeken Koç, oluşan değişikliklerle ilgili olarak velileri bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Öğretim yılının başlamasıyla beraber anne babalara da önemli vazifeler düştüğünü söyleyen Koç, çocukların akademik başarıları ile anne, baba ve çocuk ilişkisinin doğru orantılı olduğunu vurguladı.

İhlas Koleji’nin geçtiğimiz yıl elde etmiş olduğu başarılara dikkat çeken Koç, bu yılda yapacakları projelerle daha önemli başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.

İhlas Koleji olarak bu yıl okullarında yeni uygulamalara yer vereceklerini belirten Koç, “Öncü okul olduğumuz 3D eğitimini geliştirmek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanında yıl içinde okullarımızda yeni projeleri de hayata geçireceğiz.”ifadelerini kullandı.

Milyonlarca öğrencinin ders başı yaptığı eğitim öğretim yılı için ilk yarıyıl 24 Ocak 2014 Cuma günü biterken 27 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında ise yarıyıl tatili olacak. Okullar, 13 Haziran 2014 Cuma günü kapanarak yaz tatiline girecekler.
Kaynak: İHA