Yenilmez, Güven Tazeledi

ESKİŞEHİR - Türk Eczacılar Birliği 9. Bölge Eskişehir Eczacılar Odası'nın olağan genel kurulu toplantısında mevcut başkan Yücel Yenilmez, yeniden başkanlığa seçildi.

Yenilmez, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirilen ve seçimlerine tek aday listesiyle yapılan genel kurulda, yönetim kurulunda yenilikler yaptıklarını belirterek, "Ekibimizi biraz gençleştirdik, bazı arkadaşlarımızı yoruldu. Yeni arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yeni dönemde en önemli projelerinin yeni hizmet binasını bitirmek olduğunu vurgulayan Yenilmez, şöyle konuştu:

"Nihai hedefimiz çok daha kurumsal ve saygın bir eczacı odasıdır. Görünürde odamız saygın ve önemli ama biz daha fazlasını istiyoruz. Sözü söylendiğinde dinlenen bir oda haline getirmek istiyoruz. Hem de meslektaşlarına, yöneticilerden bağımsız profesyonel kadrolarla hizmet veren kurumsal bir yapıya dönüştürmek istiyoruz. Eczanelerin ekonomik durumlarında ciddi sıkıntılar var. Genel merkezin bunu düzeltmek için çalışmaları bulunuyor. Bu sorunların çözülmesi halinde eczacıları güzel günlerin bekliyor."

Odanın yönetim kurulu üyeliklerine ise Pınar İrten Karahüseyinoğlu, Ayça Demiryürek, Metin Kamış, Duygu Aygün, İnan Özver Işık ve Eren Eryılmaz seçildi.

Kaynak: AA