Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ - Çorlu Belediyesi tarafından organize edilen, 4. Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde Mustafa Keser sevenleriyle biraraya geldi.

Havuzlar mevkisinde bulunan Cumhuriyet Parkı'ndaki konser alanında düzenlenen etkinlikte sahne alan Keser, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, festivallerin kardeşlik, barış ve birlikteliğin göstergesi olduğunu belirterek, düzenledikleri kültür sanat festivalleri sayesinde, halkın birbirinden değişik sanatçıları izleme şansı bulduğunu ve her kesimden insanın burada dostça ve güzel vakit geçirdiğini kaydetti.

Baysan daha sonra Keser'e çiçek takdim etti.

-Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu, Malkara'da incelemelerde bulundu

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Malkara'da incelemelerde ve ziyaretlerde bulundular.

Kurul Başkanı Hülya Perin, Belediye Başykanı Birol Kaya'yı ziyaretinde yaptığı açıklamada, bölgedeki girişimcilere ulaşmak ve birlikte neler yapabileceklerini konuşmak için ilçeleri ziyaret ettiklerini belirterek, genç girişimciler olarak Tekirdağ'a yeni bir unvan kazandırmak için taşın altına elllerini koyduklarını ifade etti.

Birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini aktaran Perin, "Trakyalılar olarak biraraya gelme kültürünü artık öğrenmemiz lazım. Bizler ilimizin geleceği için sorumluluk aldık. Bu süreçte genç girişimciler olarak sivil toplum örgütlerinden ve sizlerden destek istiyoruz" diye konuştu.

Kaya da, genç girişimcilerin Malkara ziyaretlerinden memnun olduğunu belirterek, her zaman gençlerin çalışmalarına ve projelerine destek vereceklerini belirtti.

-İlçe Milli Eğitim toplantısı yapıldı

Malkara'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişi Temel Öztel tarafından, zümre toplantılarının nasıl yapılması konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Malkara Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde yapılan toplantıya, Malkara'da görev yapan 200'e yakın öğretmen katıldı.

Öztel, toplantıda öğretmenlere zümre toplantılarının nasıl yapılacağı, nelere dikkat edileceği ve raporların nasıl tutulacağı konularına dair bilgiler verdi.

Kaynak: AA