Aksaray Osb'ye Yeni Yatırımlar

AKSARAY - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde 625 kişinin istihdam edileceği 80 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı.

Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selami Altınok başkanlığında, Aksaray Belediye Başkanı ve OSB Başkan Vekili Nevzat Palta, Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar'ın katılımıyla, toplantı yapıldı.

Altınok, toplantıda yaptığı konuşmada, Aksaray OSB'ye yoğun taleplerin devam ettiğini belirterek, toplamda 625 kişinin daha istihdam edileceği 80 bin metrekare yeni parsel tahsisi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aksaray sanayisinin hızlı gelişiminin devam ettiğini ve güzel gelişmeler yaşandığını ifade eden Altınok, "OSB'de herhangi bir problemimiz yok, problemleri giderme açısından alt yapı hizmetleri çok hızlı gidiyor. Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız ihtiyaç duyduğumuz bir kısım ödenek vardı. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 625 kişinin istihdamının öngörüldüğü yeni tahsislerimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ise toplantılarda yatırım için parsel talebinde bulunanları en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getirerek, "Bu tahsisleri yaparken tabiri caizse kılı kırk yarıyoruz. Yatırımcıların hepsini değerlendiriyoruz. 625 kişinin daha istihdam edileceği 80 dönümlük parsel tahsisini de bu değerlendirmeler sonunda yaptık. Hem yatırımcılarımıza hem Aksarayımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: AA