Sanko Park’ta Yarın Guınness Rekor Denemesi

Bölgede alışveriş ve eğlencenin vazgeçilmez adresi olan Sanko Park, ‘2. Dünya Ebru Günü Festivali’ etkinlikleri kapsamında, Sanko Holding sponsorluğunda yarın Guinness rekor denemesine ev sahipliği yapacak.

Sanko Park’ta Yarın Guınness Rekor Denemesi
Anadolu Süsleme Sanatları Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Mesut Osmanlıoğlu, Sanko Park’ta yarın saat 15.00’da en büyük ebruyu yaparak rekorlar kitabına girmeyi amaçladıklarını söyledi.

Osmanlıoğlu, “Rekor denemesini başardığımızda, Gaziantep, Gazi unvanının yanına, Guinness Rekorlu Şehir unvanını da eklemiş olacak” dedi.

SANKO PARK
Gaziantep’in yaşam alanı olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip.

Sanko Park’ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, İpekyol, Migros, Defacto, Mango, Koton, Flo ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla marklara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor.
Kaynak: İHA