Konak'ta Engelliler Baştacı

İzmirli yardımsever bir vatandaşın bağışlarıyla 5 adet akülü tekerlekli sandalye Konak Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Konak'ta Engelliler Baştacı
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tarafından beş akülü tekerlekli sandalye düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Aileleriyle birlikte törene katılan engelli vatandaşlar mutluluk gözyaşları içinde yeni sandalyelerini teslim aldı. Hem yardımsever vatandaşa hem de Başkan Tartan’a teşekkür eden engelli vatandaşlar bundan sonra sosyal yaşamın içinde daha çok yer alacaklarını söyledi.

Duygusal anların yaşandığı törende, akülü sandalyeleri bağışlayan yardımsever vatandaşa sonsuz teşekkürlerini sunan Başkan Tartan, “Tüm bağışçılarımıza minnettarız. Biz de olanakları bulunanlar ile bulunmayanlar arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Dayanışmanın en güzel örneğini yaşıyoruz. Herkese sağlık, mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Mavi Kapak kampanyasının da devam ettiğini hatırlatan Başkan Tartan, İzmirlilerden kapak toplamaya devam etmesini ve bunları Konak Belediyesi’ne teslim etmesini isteyerek, “Şubat ayından bu yana mavi kapak kampanyası belediyemiz tarafından devam ettiriliyor ve bu güne kadar kapaklar sayesinde 145 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye verdik. Desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA