Gökçek: CHP marjinal bir parti olmuştur

Melih Gökçek, Mayıs ayından bu yana yaşanan olayların ikiyüzlülükle suçladığı CHP’li vekiller tarafından kışkırtıldığını, CHP’nin artık marjinal bir parti olduğunu söyledi.

Gökçek: CHP marjinal bir parti olmuştur
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Samanyolu Haber 'de yayınlanan Günlük Özel programına konuk oldu. Son günlerde protestolarla gündeme gelen ODTÜ 'den geçmesi planlanan yola ilişkin bilgiler veren Gökçek, protestoların arkasında CHP destekli provakasyonlar olduğunu iddia etti.

Program sırasında, beraberinde getirdiği fotoğrafları izleyicilerle paylaşan Gökçek, 14 CHP 'li belediyenin yaptığı ağaç katliamına itiraz etmeyen CHP 'li vekilleri ikiyüzlülükle suçladı. Gökçek, kendilerinin kamu hizmeti için ağaç kesmek zorunda kaldıklarını ancak kayıpları fazlasıyla karşıladıklarının altını çizerek, CHP 'li belediyelerin ağaç kıyımlarını şahsi menfaatleri için yaptıklarını fotoğraf ve belgelerle anlattı.

CHP 'li vekillerin olaylar sırasında takındığı tavrı eleştiren Gökçek '' Benim işçime bağırmaya ne hakkınız var? Bundan sonra benim personelim haddini bil milletvekilim diyecek. Gidin yasal yola başvurun'' dedi. Gökçek, İzmir 'de açılışını Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yaptığı fuara atıfta bulundu. 2010 yılında yeni fuar alanı inşa etmek için yapılan orman katliamına ilişkin fotoğrafları gösteren Gökçek, CHP 'li vekilleri mevcut katliamları protesto etmeye davet etti.

Melih Gökçek, yaşanan olayların marjinal gruplar tarafından çıkarıldığını belirterek, CHP'nin bu olaylara ortam hazırladığını iddia etti. Asıl hedefin Alevi-Sünni çatışmasına ortam hazırlamak olduğunu ifade eden Gökçek, vatandaşları bu tezgaha karşı sağduyulu olmaya davet etti.. ODTÜ 'nün girişinde DHKP-C adlı terör örgütünün adının yazılı olduğu bir fotoğrafı gösteren Gökçek, bahsi geçen örgütün olayları kışkırtmak adına iç infazlar yapabileceğini söyledi. Gökçek CHP 'li Aylin Nazlıaka ve Hüseyin Aygün 'ün terör örgütleriyle paralel hareket ettiğinden yakınarak şunları kaydetti: '' Türkiye 'de alevi Sünni çatışması çıkarılmak isteniyor. Bu söylediklerimiz birebir bu olayların üzerine çıkıyor. ODTÜ 'de bir olay oldu direk Hatay 'dan çıktı. Burada ölen bir şahıs var, şahsın sosyal medya hesabına bakıyorsunuz ben Esed 'in askeriyim, ideolojik kavgamı sürdüreceğim diyor. Bu ortamda yapılmak istenen iş doğrudan doğruya kaos çıkarmak. Ölmeseydi keşke… Ortaya çıktı ki yukarıdan düştü, polisle alakası yok. Ben en az 10 sefer dikkatle seyrettim. Külçe halinde düşüyor yere. Bunda bir iş var.Twitter 'a girin DHKP-C gerçekleri diye bir hesap var. Orada her şey anlatılıyor. Bu örgüt kendi elemanlarını öldürür, onun arkasından inanılmaz biçimde kendi hesabına kamuoyu oluşturur. Bu çocuklar ölmesin istiyoruz… Ancak bu çocuklar ölmek için yetiştiriliyor.. Bunların önüne geçilmesi lazım… CHP 'nin ön saflardaki vekillerine bakın, bunlar da marjinal. Son olaylarda 3 popüler tip var. Bunlardan biri Aylin Nazlıaka… Aylin Nazlıaka belediye başkan adaylığı için popülaritesini arttırmak için eylemlerde ön saflarda boy gösteriyor.''

CHP 'li vekillerin dokunulmazlık zırhına sığınarak her türlü hukuksuzluğu yaptığını savunan Gökçek, Hüseyin Aygün 'ün taş atarken çekilmiş bir fotoğrafını izleyicilerle paylaştı.

Gökçek, CHP 'li vekillere yönelik suçlamalarını sürdürerek şöyle konuşu: '' Türkiye 'de CHP nereye geldi… Hüseyin Aygün 'ün taş atarken çekilmiş fotoğrafı….Bu hareketi ancak terörist yapar… Burada bunu gören çocuk bize molotof kokteyli atmaz mı? Attı.Havai fişek atmaz mı? Attı. Tüm bu olayların arkasında Nazlıaka ve Aygün var.'' BEYAZ GAZETE