Denizli Müftülüğü’nde Devir Teslim
Denizli Müftülüğü’nde devir teslim töreni yapıldı.

Törende, Alaaddin Gürpınar'ın görev yaptığı 2,5 yıllık süre içerisinde yaptığı hizmetlerden oluşan sinevizyon izlenirken, Denizli’ye veda eden Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, "Denizli’de görevim sona erdi. Bayrağımızı meslektaşıma devrederek buradan ayrılıyorum. Bugüne kadar yürüttüğümüz projelerde bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Gürpınar’ın Denizli’de çok başarılı işler yaptığını ve bu çalışmalarında olağanüstü gayret sarf ettiğini belirterek, "Birlikte birçok güzel projelere birlikte imza attık. Yeni Müftümüz Veysel Çakı’ya Denizli’de başarılar diliyoruz. İyi işler başaracağı konusunda güvenimiz tamdır" dedi.
Başkan Osman Zolan konuşmanın ardından Gürpınar’a çeşm-i bülbül hediye etti.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir de, "Alaaddin Gürpınar müftümüz ilimizde güzel şeylere öncülük etti. Niğde’de kendisine başarılar diliyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Vali Demir, Gürpınar’a çeşm-i bülbül hediye etti.
Yeni İl Müftüsü Veysel Çakı ise Karadeniz bölgesinde Denizli’nin çok iyi tanındığını belirterek, "Bu kutsal görevi dostum Gürpınar’dan alıyorum. Gürpınar ile farklı yerlerde görev yapsak bile bir birliğimiz var. Denizli Karadeniz’de çok iyi bilinen bir şehirdir. İlk kez Ege bölgesinde çalışıyorum. Burada güzel şeyler yapacağız. Hep birlikte Denizli için çalışacağız" dedi.
