Başkan Topçuoğlu, Dozer Kullandı

Rahatsızlığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı Belediye Başkanlığı görevine hızlı bir dönüş yapan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, belediye çalışmalarını mercek altına aldığı turlarına devam ediyor.

Başkan Topçuoğlu, Dozer Kullandı
Hafta başından bu yana Belediye Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş ile birlikte belediyece yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Topçuoğlu’nun durağı bu kez Kuzeykent Kapalı Pazaryeri’nin yanında yapımı gerçekleştirilecek olan Kapalı Giyim Pazarı ve Balık Pazarı sahası oldu. Belediye Başkanı Topçuoğlu’na yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Babaş, Kapalı Giyim Pazarı ile Balık Pazarının her ikisinde de Asma Germe MembranSistemi adı verilen tekniği uygulayacaklarını söyledi.

Giyim Pazarı’nın 4 bin metrekare, Balık Pazarı’nın da 250 metrekare olarak projelendirildiğini ifade eden Babaş, Giyim Pazarı’nda 120, Balık Pazarı’nda ise 6 civarında satış yeri olacağını belirtti.

Babaş, projenin uygulanması ile ilgili ihalenin de bu ay içerisinde gerçekleştirileceğini ilave etti.

Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş ile birlikte yaptığı inceleme gezisine Kuzeykent Ulu Camii yanında bulunan ve otopark olarak hizmet verecek olan alanda devam etti. İş makinalarınca hafriyat ve tesviye çalışmalarıyürütülen alanda incelemelerini yapan Başkan Topçuoğlu, daha sonra bir dozerin operatör mahalline binerek yanında Müdür Tahsin Babaş olduğu halde bir süre dozer kullandı. Bindiği dozerimaharetle süren Belediye Başkanı Topçuoğlu’nu bu halde gören çevre sakinleri, “Allah, Başkanımızı nazardan korusun” demekten kendilerini alamadılar.
Kaynak: İHA