Tümsiad'dan Murzioğlu'na Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Samsun Şubesi yönetimi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Tümsiad'dan Murzioğlu'na Ziyaret
TÜMSİAD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, ikinci kez Samsun TSO Başkanlık görevine gelerek güven tazeleyen ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Salih Zeki Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammed Halit Yılmaz, yeni çalışma döneminde Başkan Salih Zeki Murzioğlu’na ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılar diledi. Yılmaz ayrıca, yürüttükleri çalışmalar ve faaliyetler hakkında da Murzioğlu’nu bilgilendirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’un turizmden eğitime, sağlıktan tarıma, sanayiden lojistiğe kadar bir çok avantajı içinde barındıran bir kent konumunda olduğunu söyledi.

Özellikle son yıllarda Samsun’a özel sektör eliyle yapılan yatırımlara değinen Başkan Murzioğlu, “Samsun, hava, kara, deniz ve demiryoluna sahip Türkiye’de dört ilden bir tanesi. Samsun, doğalgazın Türkiye’den giriş noktası. Ayrıca bir liman kenti de olan Samsun yatırımcıları kendine cezbediyor. Daha düne kadar Samsun’da otel sıkıntısı var diyorduk. Şimdi bakıldığında otellerle birlikte alışveriş merkezleri adeta mantar gibi yükseliyor. Samsun eski fuar şehri olma özelliğini yapımı biten ve önümüzdeki aylarda hizmete girecek Fuar ve Kongre Merkezi’yle birlikte tekrar kazanacak. Yatırımcı Samsun’a yalandan gelmiyor, yatırımcı Samsun’da bir ışık görüyor ki geliyor. Avantajlarını görüyor ki geliyor” dedi.

Samsun’un daha iyi noktalara gelmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğine vurgu yapan Murzioğlu, “Samsun kozmopolit bir il olabilir ama önce Samsunluyuz demesini bilmeliyiz. Biz burada yaşıyoruz, burada kazanıyoruz ve burada öleceğiz. Herkes Samsun’un kıymetini bilmeli. Kentimizin sahip olduğu imkanlar çoğu ilde yok. Çok güzel bir şehrimiz var. Herkes her ortamda kentimizin güzelliklerini, avantajlarını anlatmalı. Eksikliklerimiz olabilir ama bu eksikliklerimizin de yine hep birlikte el ele vererek üstesinden inşallah geleceğiz. Samsun TSO olarak kapımız herkese açık. Kim bu kent için bir taş üstüne taş koyarsa, kim bir çivi çakarsa desteğe hazırız. Yeter ki kentimize yatırım gelsin, yeter ki kentimiz kazansın” diye konuştu.

Kaynak: İHA